Algemene voorwaarden

Renske Verwoerd heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden of de inhoud van haar website te wijzigen en of aan te passen.

Voor jou is steeds de versie van toepassing die gold bij de opgave van jouw bestelling.

  • Op het moment dat ik aan jouw opdracht kan gaan beginnen neem ik contact met je op en vraag ik je een aanbetaling te doen van 30% van het totaal bedrag, exclusief eventuele kosten voor transport. Zodra ik dit heb ontvangen zal ik starten.
    Dit bedrag wordt niet terug betaald wanneer je besluit het werk niet te kopen. Reden hiervoor is dat ik mijn materialen heb moeten aanschaffen en de nodige tijd heb besteed aan het maken van de pastel.
  • Van te voren geef ik een schatting van de verwachte levertijd, de mogelijkheid is dus aanwezig dat dit iets sneller, maar ook iets langer kan zijn.
  • Wanneer je besluit het werk niet af te nemen blijft het in mijn eigendom en ben ik vrij om deze te verkopen en/of tentoon te stellen.
  • Zorg ervoor dat je toestemming hebt van de persoon die de foto(‘s) heeft gemaakt die aangeleverd worden.
  • Wanneer ik toestemming krijg om de opdracht uit te voeren, krijg ik hiermee tegelijk toestemming om foto’s van het werkproces en het eindresultaat rechtenvrij te gebruiken en te publiceren ter promotie.
  • In principe is een pasteltekening een product wat een lange levensduur heeft, echter het is een zeer kwetsbaar medium. Veranderingen aan de pastel ten opzichte van hoe het is bij levering vallen daardoor niet onder garantie.
  • Tijdens het proces, als de afronding van de pastel nadert, stuur ik je een foto. Deze mag je dan beoordelen en aangeven of je nog eventuele kleine aanpassingen zou willen. Binnen de prijs voor jouw opdracht valt; 3 maal een kleine aanpassing. Wanneer dit meer dan 3 keer moet gebeuren of het is een grote aanpassing, worden hier extra kosten voor gerekend.
  • Op het moment dat je tevreden bent met het eindresultaat en het overige deel van de betaling is afgerond, is het werk van jou. De wijze waarop de overdracht plaatsvindt kunnen we bespreken.

Wanneer er foto’s van het werk naar buiten gebracht worden, zou ik hiervan graag op de hoogte gesteld worden. Ook kan ik het erg waarderen als mijn naam daarbij vernoemd wordt.